Gebruikershandleiding

Hoe werkt het?

Makkelijk te gebruiken kattenurine verwijderaar

PI-Solve hoeft u alleen voor gebruik even te schudden. Controleer wel eerst op een onopvallende plek de kleurvastheid. Dep vervolgens de vervuiling op met keukenpapier of een droge doek.

Spray kattenurine verwijderaar op de vlek

Stap 1

Spray kattenurine verwijderaar op de vlek

kattenurine verwijderaar in laten trekken

Stap 2

Laat kattenurine verwijderaar 2 uur intrekken

Boen op de kattenurine verwijderaar

Stap 3

Boen op de vlek

Boen op de kattenurine verwijderaar

Stap 4

Maak schoon met een vochtige doek

Kattenurine verwijderaar voor  vloerbedekking, matras of meubels

Besproei de te behandelen plaats ruimschoots met PI-Solve. Spuit royaal over de zichtbare natte of vuile plek. Een urinevlek is vaak vele malen groter dan zichtbaar aan de oppervlakte van een meubelstuk, matras of tapijt. Daarom dient u PI-Solve royaal rond de vervuiling aan te brengen.

De enzymen hebben tijd nodig om hun afbrekende werk te doen, laat PI-Solve drogen. Het drogen kan enkele uren tot een dag in beslag nemen. In het geval van ernstige vervuiling kunt u de ingespoten plek afdekken met een met PI-Solve schone natgemaakte doek, om snel uitdrogen te voorkomen.

Na het opdrogen de plek met schoon water naspoelen en met keukenpapier of een handdoek droog deppen. Indien u beschikt over een ‘nat-droogstofzuiger’ is gebruik hiervan aan te bevelen.

Indien nodig de behandeling herhalen.

Kattenurine verwijderaar voor textiel en kleding

De vervuiling royaal inspuiten met PI-Solve, laat het middel minimaal twee uur inwerken. Na de inwerktijd kunt u het behandelde kledingstuk of textiel wassen in de wasmachine. Wij adviseren om een niet te heet wasprogramma te gebruiken, maximaal 60 graden.

Gebruik PI-Solve niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen. Een plek die eerder is behandeld met een regulier schoonmaakmiddel is moeilijker schoon te krijgen.

De duurzame kattenurine verwijderaar

Ons streven is dat onze producten niet ten koste gaan van het milieu. Al de verpakkingen die gebruikt worden voor PI-Solve zijn gemaakt van 100% verantwoord gerecycled materiaal. Wij vragen u ook vriendelijk om de lege verpakkingen niet met het restafval weg te gooien maar af te voeren zodat het hergebruikt kan worden.